حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ اسفند , ۱۳۹۸ 1 رجب 1441 Monday, 24 February , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 10628 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 10 تعداد دیدگاهها : 30986×

کمبود ۵۰۰۰ تنی تولید گوشت مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد

شناسه : 83694 05 مرداد 1398 - 2:25

سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 24 کیلوگرم به ازای هر نفر است.

کمبود ۵۰۰۰ تنی تولید گوشت مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد
پ
پ

به گزارش فصلی نو_ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان با کمبود 5 هزار تن تولید گوشت مرغ مواجه است.

محمدجعفر طالبیان پور در گفت و گو با فصلی نو منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود : میزان تولید گوشت مرغ چه به صورت صنعتی و چه غیر صنعتی حدود 12 هزار قطعه بوده است.

وی اظهار کرد: 140 واحد مزرعه مرغ گوشتی با ظرفیت 2هزار و 700 قطعه جوجه ریزی در هر دور که 65 درصد آن ها فعال است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سالانه 17 هزار تن گوشت مرغ در استان نیاز داریم که حدود 12 هزار تن از این میزان در استان تولید می شود و 5 هزار تن کمبود داریم.

طالبیان پور تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 24 کیلوگرم به ازای هر نفر است

وی با بیان اینکه بیشترین تولید در شهرستان بویراحمد است، ادامه داد: در صورتی که قیمت ها مناسب و مقرون به صرفه باشند و برای تولیدکننده و قیمت دان (نهاده های دامی) خیلی نوسان نداشته باشد و قیمت گوشت مرغ مناسب باشد افزایش تولید خواهیم داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: برنامه های ما برای افزایش تولید گوشت مرغ تزریق نقدینگی، دریافت نهادهالی دولتی، پیگیری در جهت فعالسازی واحدهای راکد و توسعه واحدهای جدید است.

ثبت دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

      رفتن به نوار ابزار