کد خبر: 15764
تعداد نظرات: بدون دیدگاه
تاریخ انتشار: ۳ دی ۹۵ - ۰۶:۳۱

فصلی نو ، مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرانه مصرف ماهی در این استان حدود ۶ کیلوگرم، در کشور ۱۰. ۴ کیلوگرم و در جهان حدود ۱۸ کیلوگرم است.  به گزارش فصلی نو کوروش یزدانپناه در گفتگوی خبری خود ، اظهار داشت: به منظور ارتقاء فرهنگ مصرف آبزیان در استان و مصرف بهینه آبزیان […]

فصلی نو ،

مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرانه مصرف ماهی در این استان حدود ۶ کیلوگرم، در کشور ۱۰. ۴ کیلوگرم و در جهان حدود ۱۸ کیلوگرم است.

 به گزارش فصلی نو کوروش یزدانپناه در گفتگوی خبری خود ، اظهار داشت: به منظور ارتقاء فرهنگ مصرف آبزیان در استان و مصرف بهینه آبزیان به عنوان غذای سلامتی، اقدام به برگزاری دوره آموزشی روش صحیح طبخ آبزیان کردیم.

مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد افزود: این دوره با حضور ۵۰ نفر از بانوان تشکیل شد و مربیان آموزش طبخ به آنان شیوه‌های نوین طبخ آبزیان را آموزش دادند.

وی با بیان اینکه در این دوره سعی شد که بانوان به عنوان مدیران سلامت غذایی خانواده با شیوه‌های نوین پخت انواع آبزیان آشنا شوند عنوان کرد: بدیهی است توسعه فرهنگ مصرف آبزیان و همراهی کردن با شعار ماهی غذای سلامتی به عنوان یک شعار جهانی می‌تواند به بهبود تغذیه وبهزیستی در جوامع سنتی کمک کند.

یزدانپناه ابراز کرد: در صورتی بانوان جامعه‌ای با روش‌های صحیح پخت غذا بخصوص آبزیان آشنا شوند می‌توانند یکی از پایه‌های سلامت جسمی فرزندان جامعه را پایه گذاری کنند.

مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: امیدواریم با برگزاری چنین دوره‌هایی بتوانیم گام موثری در ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان وافزایش تقاضای مصرف آبزیان برداشته شود.

یزدانپناه تصریح کرد: توسعه فرهنگ مصرف آبزیان سبب افزایش سرانه مصرف آبزیان وبهبود تغذیه افراد جامعه به ویژه کودکان و کهنسالان و ارتقاء سلامت جامعه می‌شود.

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
Notify of
پربازدید ها
عکس